Diensten

Heeft u een specifiek vraagstuk? Wellicht dat een van mijn dientverleningen hierop aansluiten. Heeft u een project of interimmer nodig? Bekijk de mogelijkheden hieronder.
Interim SEA & SEO specialist

Growth hacking

Je bent ambitieus en kiest voor groei. Schaalvergroting, wanneer mogelijk; niet te benauwd om stappen te zetten Maar wél met een expert op dit gebied, om onnodige risico’s te elimineren.

Marketing interimmer

ICT-projectmanager

Kosten besparen, fouten voorkomen en efficiënter werken. Dat is waarom je investeert in ICT-projecten. Kies een ICT-projectmanager die jouw ambities begrijpt en managet.

online-marketing

Online marketingexpert

Online marketing. Broodnodig om commercieel slagvaardig te blijven. Waar te beginnen? Ga stapsgewijs aan de slag met een expert of bouw samen voort op het fundament dat er al staat.

web-en-app-development

Web en app ontwikkeling

Webbouw, webshops, vindbaarheid en tracking. De mogelijkheden om je online te profileren én commercieel optimaal te excelleren zijn legio. Kies voor een gedegen plan en besteed het uit aan een deskundige.

null

Internationaal interimmanager

Internationaal zakendoen is een expertise op zich. Of het nu gaat om een manager op locatie of een manager die marketing- en/of ICT-projecten internationaal uitrolt. Kennis van de internationale (on)geschreven regels is een must.

advisor

Adviseur

Klaar om stappen te zetten?
Neem vrijblijvend contact op!

Uw vraagstuk in professionele handen. Omdat het resultaat telt. Onze diensten zijn er voor u.

Een onderbouwd advies en duidelijke werkwijzen. Hoe wilt u de volgende stap gaan nemen? Even sparren? Dat kan, laten we een advies gesprek plannen!

Meedenkend

Geen organisatie is gelijk aan die van jou. Wat is haalbaar, wat is schaalbaar? En, wat is verstandig voor de toekomst? Daarin denk ik actief mee.

Efficiënt

Wie mij kent weet dat efficiency top of mind is. Optimale werkprocessen realiseren, ook al impliceert dit herstructurering van bestaande werkwijzen. Kan iets beter? Doen. Je plukt er altijd de vruchten van.

Feedback & advies

Als specialist en adviseur ben ik altijd stand-by en slechts een telefoontje verwijderd voor begeleiding. Korte lijnen, dat is de kracht van een zelfstandig specialist.