(Internationaal) ICT-projectmanager

Kosten besparen, fouten voorkomen en efficiënter werken. Dat is waarom je investeert in ICT-projecten. Kies een ICT-projectmanager die jouw ambities begrijpt en managet.Lees meer »

Online marketingexpert

Online marketing. Broodnodig om commercieel slagvaardig te blijven.  Waar te beginnen? Ga stapsgewijs aan de slag met een expert of bouw samen voort op het fundament dat er al staat.Lees meer »

Growth hacking

Je bent ambitieus en kiest voor groei. Schaalvergroting, wanneer mogelijk; niet te benauwd om stappen te zetten Maar wél met een expert op dit gebied, om onnodige risico’s te elimineren.Lees meer »
Marketeer/ICT specialist

Jouw IT- en marketingvraagstuk meer dan opgelost

Een onderneming of organisatie verder brengen. Dat is de enige reden waarom je tijd en geld investeert in marketing- en ICT-oplossingen. Omdat je relevant wilt blijven, de concurrentie voor wilt zijn of om the next step te zetten. Wat het doel ook is, technologische middelen openen deuren.

Maar wel graag zonder onzin of onnodig lange trajecten. Doelgericht, praktisch en pragmatisch. Werkbaar vooral. Pak je dat professioneel aan, dan kies je voor Patrick Krijnen. Als slimme representant van the next generation, denkt hij vanuit het totaalplaatje. Top-down. Patrick durft out of the box te denken en ziet de verbanden die tot meerwaarde leiden.

Geen dal te diep

Geen berg te hoog

Met oplossingen die je verwachtingen overtreffen.
Pré is zijn brede set aan skills voor commerciële processen op maat. Omdat elke organisatie haar eigen ambities heeft, haar eigen budget, capaciteit en mankracht. Met de juiste mix aan automatiseringstools behaal jij de vooraf vastgestelde doelen.

Van mini- tot megaproject. Van nationale tot internationale opdrachten
Geen berg te hoog. Geen dal te diep.

Uw vraagstuk in professionele handen. Omdat het resultaat telt.

Web- en appontwikkeling

Webbouw, webshops, vindbaarheid en tracking. De mogelijkheden om je online te profileren én commercieel optimaal te excelleren zijn legio. Kies voor een gedegen plan en besteed het uit aan een deskundige.Lees meer »

Internationaal interimmanager

Internationaal zakendoen is een expertise op zich. Of het nu gaat om een manager op locatie of een manager die marketing- en/of ICT-projecten internationaal uitrolt. Kennis van de internationale (on)geschreven regels is een must.Lees meer »

Neem de volgende stap

Klaar om stappen te zetten?
Neem vrijblijvend contact op!Lees meer »
Wie ben ik?

Creatieve en efficiënte oplossingen

Een onderbouwd advies en duidelijke werkwijzen. Hoe wilt u de volgende stap gaan nemen? Even sparren? Dat kan, laten we een advies gesprek plannen!

Als ondernemer en marketeer bestudeer ik continu alle innovaties rond marketing- en ICT- gerelateerde onderwerpen. Een wereld die voor velen ondoorgrondelijk is, maar voor mij uit logische ontwikkelingen bestaat. Ik begeleid startende en gevorderde ondernemers en organisaties het kaf van het koren te scheiden en op een hoger level te ondernemen.

Meedenkend

Geen organisatie is gelijk aan die van jou. Wat is haalbaar, wat is schaalbaar? En, wat is verstandig voor de toekomst? Daarin denk ik actief mee.

Efficiënt

Wie mij kent weet dat efficiency top of mind is. Optimale werkprocessen realiseren, ook al impliceert dit herstructurering van bestaande werkwijzen. Kan iets beter? Doen. Je plukt er altijd de vruchten van.

Feedback & advies

Als specialist en adviseur ben ik altijd stand-by en slechts een telefoontje verwijderd voor begeleiding. Korte lijnen, dat is de kracht van een zelfstandig specialist.  

Stappenplan tot resultaat

Weten waar je aan toe bent. Dat is meer dan wenselijk bij ICT- en/of marketingprojecten die je uitbesteedt. Wie kent niet de eindeloze trajecten die meer vragen oproepen dan antwoorden geven? Daarin onderscheidt Patrick Krijnen zich. Werkend met een 5-stappenplan werk je altijd doelgericht en efficiënt, maar ook met ruimte voor de nodige flexibiliteit. Zodat je altijd tijdig in kun grijpen wanneer een proces, project of traject om een andere wending vraagt.

01.

Vrijblijvend kennismaken

Laten we eerste eens een vrijblijvend oriënterend gesprek voeren. Jouw wensen en ambities, matchen die bij de deskundigheid van Patrick? Is er een klik en is er vertrouwen? Dan zijn we klaar voor stap 2!

02.

Inzicht in jouw vraagstuk

Patrick inventariseert waar het feitelijke vraagstuk ligt. Vervolgens buigt hij zich over een gedegen advies. Klopt het einddoel met jouw vraagstuk? Dan volgt stap 3.

03.

Voorstel aanvliegroute

Patrick Krijnen stelt een offerte op over de aanvliegroute, de werkwijze en hoe we tot het gewenste resultaat komen. Uiteraard met de investering die ermee gemoeid is qua tijd en geld.

04.

Ontwikkeling, uitvoering, implementatie

Gaan we met elkaar in zee, dan volgt er (afhankelijk van het project) een gedetailleerde uitwerking met alle fases en stappen die we
nemen. We plannen voldoende evaluatiemomenten in om alle betrokkenen up to date te houden, of bij te kunnen sturen wanneer nodig.

05.

Soepele oplevering & nazorg

Bij afronding van het project zorgt Patrick Krijnen er vanzelfsprekend voor dat alles soepel en vlot werkt. We maken afspraken rond service en/of nazorg.

Eerst eens kennismaken of vrijblijvend sparren? Altijd een goed idee.
Bel Patrick en plan die kop koffie als startschot voor meer omzet, groei en sterker ondernemerschap.

Referenties

Wat mijn klanten en partners zeggen over mij