Referenties

Otto Jager

Eigenaar van OttoJagerCoaching
Patrick biedt meerwaarde voor bedrijven met een cruciaal IT-vraagstuk   Een ondernemer pur sang. Zo typeert Otto Jager Patrick Krijnen. Ze ontmoe...
Lees meer

Patrick biedt meerwaarde voor bedrijven met een cruciaal IT-vraagstuk

 

Een ondernemer pur sang. Zo typeert Otto Jager Patrick Krijnen. Ze ontmoetten elkaar tijdens een netwerkbijeenkomst en spreken elkaar regelmatig over de business. Otto, eigenaar van OttoJagerCoaching, begeleidt en coacht in het dagelijks leven ondernemers en topmanagers op leiderschapsgebied, met als doel talenten zoveel mogelijk te benutten. In Patrick ziet hij een geniale IT-er, waar juist vandaag de dag een enorme behoefte aan is.

 

Otto: “In een tijd waarin de technologie hard gaat, zie je dat de oudere generaties onder ons vaak onvoldoende kennis hebben. De ontwikkelingen gaan sneller dan we ons realiseren. Patrick weet waar hij over praat als het om mogelijkheden en bedreigingen gaat. Daarbij ligt zijn kennis en denkvermogen ver boven het gemiddelde van menigeen en signaleert hij sneller wat er aan de hand is. Wie hem het vertrouwen geeft, hoeft echt niet alles zelf te begrijpen, maar komt wel verder.

 

Patrick is vooral van toegevoegde waarde voor bedrijven waar IT-vraagstukken een cruciale rol spelen; bedrijven van een grotere omvang en dito omzet. Ondanks zijn jonge leeftijd spreekt hij de taal van technisch specialisten vloeiend. Hij voorziet duidelijk in een behoefte als ‘vakidioot’, in de positieve zin van het woord. Daarbij kan hij terugkijken op aardig wat ervaring dankzij zijn eerdere ondernemingen. Die startte hij in zijn tienerjaren, dat zegt eigenlijk al genoeg. ”

 

Otto Jager

Eigenaar van OttoJagerCoaching

Maaike Meijs

Marketing specialist - Geert-Jan Kok B.V.
Notelstraat 53 5085 ET ESBEEK
Een partij die kijkt naar wat wenselijk is in plaats van wat er allemaal kan!   Bij Geert-Jan Kok B.V. leveren we onder andere nieuwe premium landbouw...
Lees meer

Een partij die kijkt naar wat wenselijk is in plaats van wat er allemaal kan!

 

Bij Geert-Jan Kok B.V. leveren we onder andere nieuwe premium landbouw- en grondverzetmachines. In 2018 was onze website aan vernieuwing toe. We googleden verschillende webbouwers en kozen er drie om mee om de tafel te gaan zitten. Bij Patrick hadden we gelijk het beste gevoel.

 

Hij snapte beter wat we precies zochten en wat passend is binnen onze branche, dan de anderen. Die dachten vooral aan wat er allemaal ICT-technisch kon, zonder onze doelgroep in het vizier te hebben. Wij weten zelf goed wat we willen én kennen de markt goed. Patrick luistert, zonder zijn eigen mening op te dringen en gaat daarmee aan de slag.

 

Zo ligt bij ons de prioriteit bij het geven van goede informatie over ons aanbod. Met brochures en downloads, waarop alle afmetingen, het vermogen et cetera overzichtelijk staan. Dat is wat onze klanten nodig hebben.

 

Onze samenwerking verloopt vlot. Als er iets is lost Patrick het snel op, hij heeft altijd een antwoord. Hij regelt aanpassingen of wijzigingen zelf, of stuurt een demo om te laten zien hoe je iets oplost. Dat maakt ons een volgende keer minder afhankelijk van hem. Een ander pluspunt is de prijs-kwaliteit verhouding. In de webbouwwereld gaan grote bedragen om. Patrick Krijnen is heel netjes qua tarieven.

 

Onze website is inmiddels weer aan vernieuwing toe. We willen een configurator implementeren waarmee klanten zelf een machine samen kunnen stellen. Misschien in andere branches heel gewoon, maar voor ons vrij nieuw. Binnenkort gaan we dus weer aan de slag. Met Patrickkrijnen.nl. uiteraard.

 

 

 

 

Maaike Meijs

Marketing specialist - Geert-Jan Kok B.V.
Notelstraat 53 5085 ET ESBEEK

Peter Jr. de Ruijter

De Hoge Heide Vlijmen
Patrick weet onze ideeën goed te vertalen   Peter Jr. de Ruijter is eigenaar van Leisure-centrum De Hoge Heide in Vlijmen. Naast activiteiten als bowl...
Lees meer

Patrick weet onze ideeën goed te vertalen

 

Peter Jr. de Ruijter is eigenaar van Leisure-centrum De Hoge Heide in Vlijmen. Naast activiteiten als bowling, soccer, squash, bedrijfsuitjes en kinderfeesten, kent De Hoge Heide ook een restaurant en bar en een bezorgdienst voor broodjes en maaltijden. De website omvat dan ook vele items, maar is inmiddels overzichtelijk en toegankelijk, waarvan de credits naar Patrick Krijnen gaan.

 

Peter vertelt: “We hadden speciale wensen. Zoals een open source model, om meerdere functionaliteiten toe te kunnen voegen. Patrick heeft alles op maat ingericht. De opdracht die ik bij hem neerlegde, had te maken met een nieuw bestelsysteem. Door corona vervangen we, net als vele andere horecabedrijven, de menukaart door een digitale kaart. Dan reken je na de bestelling direct af via iDeal. Maar niet iedereen wil na elke rondje weer moeten afrekenen. Daarom zochten we een systeem waarbij je wel via de digitale kaart bestelt, maar waarbij je na afloop in een keer alles kunt afrekenen. Een vrij uniek systeem.

 

Patrick weet dit soort ideeën heel goed te vertalen. Hij heeft er ook plezier in, dat merk je. Hij houdt van uitdagingen. Daarin kan hij soms iets té enthousiast zijn. Hij weet zoveel dat het soms een valkuil is. Maar het positieve eraan is, dat hij nu al mogelijk interessante functionaliteiten voor de toekomst signaleert.

 

Soms is er geduld nodig, dat heeft hij. Andere partijen hangen dan allang aan de telefoon om te horen wat je precies wilt. Patrick niet. Hij vertelt eerst rustig wat er allemaal mogelijk is en geeft ons de tijd om er goed over na te denken. Daarbij is hij een echte adviseur én rekent reële tarieven. Een ander pluspunt zijn de korte lijnen. Patrick geeft aan met grote corporate opdrachtgevers te werken. Niettemin duikt hij ook in kleinere projecten, zoals deze website met online bestelmodules.

 

Ik durf Patrick met een gerust hart aan te bevelen, als eerlijke en betrouwbare samenwerkingspartner. Dat bewees hij al meer dan eens bij De Hoge Heide.”

 

 

 

 

Peter Jr. de Ruijter

De Hoge Heide Vlijmen

Michael J. Marshall 

Chairman/President/Sol-Owner
Mr. Patrick Krijnen, I want to personally want to Thank You for all of your help. It has been more the 40 years of my life that I finally found someon...
Lees meer

Mr. Patrick Krijnen, I want to personally want to Thank You for all of your help. It has been more the 40 years of my life that I finally found someone who can understand what I need to finish and bring my US Patent Technology out to The World. I have spoken to all of My Personal Lawyers about how great it is to work with you. Now that the carbon credits are finally being sold and traded worldwide each day.

The work you have done has made it, here soon that my carbon credits will be sold in the world markets. Plus with your professionalism working on behalf of Marshall Energy worldwide, has made the future come faster to the world. Here soon we will start to bring Green Renewable Energy to The Netherlands and The UK and shortly after all of Europe, using my A1 B2 US Utility Patent Technology.

All because of the great work you have done. Thank You Patrick… Too Whom this may concern; Mr. Patrick Krijnen works for Marshall Energy as The Vice President Of Carbon Listing & Posting/Digital Design and Electronics. Mr. Krijnen can speak on behalf of (Me) Michael J. Marshall Solo-Owner/President. With Mr. Krijnen helping me at the helm of Marshall Energy (ME) in Europe on all business. Has made Marshall Energy a stronger company over all. Finally as Mr. Krijnen is in the final days of getting Marshall Energy Carbon Bonds to the market, the future looks so very bright.

Thank You Patrick, it is an Honor and I am so very Proud that You are a part of The Marshall Energy Family. We will bring Marshall Energy clean green energy around the world in the coming years. And help The World to lower the Carbon Foot Print.

Sincerely with Respect,

Michael J. Marshall 

Chairman/President/Sol-Owner

Marco Bos

Bosss / We Develop Remotely
info@wedevelopremotely.com
Marc Bos werkt als ondernemer en investeerder nauw samen met bedrijven die softwareconcepten ontwikkelen. Als hij Patrick Krijnen leert kennen, ziet h...
Lees meer

Marc Bos werkt als ondernemer en investeerder nauw samen met bedrijven die softwareconcepten ontwikkelen. Als hij Patrick Krijnen leert kennen, ziet hij een ‘tech guy’ pur sang. Marc: “Maar wel een die ook communicatief sterk is. Dat zie je niet vaak bij techneuten. Het maakt hem een prettige partij om mee samen te werken. Soms kort door de bocht, maar dat is in onze business een kwaliteit. Consultancy is een uren-business. Opdrachtgevers willen iemand die razendsnel door heeft wat wel of niet werkt, iemand die grote projecten doorgrondt en effectief toewerkt naar oplossingen. Dat heeft Patrick allemaal in huis.”

Voor een van zijn ondernemingen “We Develop Remotely” werkt Marc samen met Patrick: “Wij ontwikkelen apps, zoals de app Biker 112 en de Fishtrackapp. Patrick kent die technologie en zorgt ervoor dat we zoveel mogelijk downloads genereren. Met onder andere promotie via SEO, SEA en andere marketingkanalen. Een van mijn ondernemingen is in India gevestigd. Dat internationale aspect is Patrick op het lijf geschreven, zeker als het om India gaat heeft Patrick veel ervaring. Zonder voorbehoud zou ik hem mijn internationale project toevertrouwen, alleen al vanwege zijn persoonlijkheid.”

Marc ziet de alliantie met Patrick als een veelbelovende samenwerking. ”We versterken elkaar en brengen het beste van twee werelden samen. Met Patrick als jong talent en met veel kennis. Maar ook als iemand die door omstandigheden veel levenservaring opdeed. Dat zie je terug in zijn managementskills en aan hoe hij in het leven staat. Dat samen zet hem wat mij betreft op voorsprong.”

Marco Bos

Bosss / We Develop Remotely
info@wedevelopremotely.com

Eric Blank

ZUIVER risicoadvies • verzekeren
 Een eerlijk tarief voor hartstikke goede diensten   Patrick Krijnen realiseerde de website van ZUIVER risicoadvies • verzekeren. Een adviesburea...
Lees meer

 Een eerlijk tarief voor hartstikke goede diensten

 

Patrick Krijnen realiseerde de website van ZUIVER risicoadvies • verzekeren. Een adviesbureau voor schade en inkomensverzekeringen voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Een geavanceerde website is een vereiste. Waar diverse voorbeelden in opgenomen zijn voor potentiële klanten, om onder andere de werkwijze uit te leggen over Risico Management en de uiteindelijke rapportage.

 

Eric Blank: “Patrick ken ik al even. Een slimme jongen, hoogbegaafd. Gaandeweg heb ik met hem leren lezen en schrijven. Ons wederzijdse vertrouwen is groot. Zijn snelle denkvermogen maakt soms dat hij al wat stappen verder is, maar net zo makkelijk pakt hij dan weer terug op waar we gebleven waren.

 

Wat hem siert zijn, zijn reële tarieven. Niet zelden vragen dit soort partijen de hoofdprijs, lang niet altijd terecht. Bij Patrick weet ik dat ik een eerlijk tarief betaal voor hartstikke goede diensten. Iedereen die een geavanceerde website nodig heeft adviseer ik met Patrick in zee te gaan. Hij maakt gewoon hele mooie dingen!”

 

Eric Blank

ZUIVER risicoadvies • verzekeren

www.zuiververzekeren.nl

Eric Blank

ZUIVER risicoadvies • verzekeren

Mirjam Meinhardt

Mirjam Meinhardt is bedrijfsmanager bij Vallei VOF
Bij Patricks advies zit ik altijd op het puntje van mijn stoel   Mirjam Meinhardt is bedrijfsmanager bij Vallei VOF, een organisatie die voorlich...
Lees meer

Bij Patricks advies zit ik altijd op het puntje van mijn stoel

 

Mirjam Meinhardt is bedrijfsmanager bij Vallei VOF, een organisatie die voorlichting en cursussen geeft over transformatieseksualiteit. De online bestellingen van trainingen en producten in de webshop verlopen via WooCommerce. Mirjam: “Op enig moment liepen we tegen een probleem aan. Bij internationale bestellingen met korting en verlegging van BTW klopte de btw-berekening niet. Ik deponeerde mijn vraag op het platform freelancers.nl. Waar velen vrij algemeen reageerden, kwam Patrick direct met een inhoudelijke reactie. Dat sprak mij aan.

 

Vanaf dat moment is Patrick een soort ‘tweede lijn’ voor ons geworden. Dé specialist, bij onze IT-vraagstukken. Patrick is eerlijk, to the point én gewoon een hele aardige jongen. Klantgericht ook. Met mensen zoals hij werk ik het allerliefste samen. Ik heb ongelofelijk veel vertrouwen in zijn kennis en zijn capaciteiten. Hij mag dan een aardig uurtarief hebben, ik vind dat hij hier ook de juiste waarde voor levert. Daarnaast geeft hij ook makkelijk weg; echt niet elke minuut brengt hij in rekening.

 

Binnenkort starten we met een traject om de performance van onze website nog verder te verbeteren. In die zin wordt onze samenwerking alleen maar sterker. Hij behoort tot de snelle denkers, maar dat zijn wij ook. Een verademing. Ik zit namelijk liever op het puntje van mijn stoel, dan dat iets me te langzaam gaat!”

 

 

Mirjam Meinhardt

www.vallei.online

Mirjam Meinhardt

Mirjam Meinhardt is bedrijfsmanager bij Vallei VOF

Jörgen Petersen

Il Pranzo Waalwijk
Patrick is zeer deskundig, maar bovenal een fijn persoon om mee te werken   De website van het Italiaanse broodjes- en cateringbedrijf Il Pranzo...
Lees meer

Patrick is zeer deskundig, maar bovenal een fijn persoon om mee te werken

 

De website van het Italiaanse broodjes- en cateringbedrijf Il Pranzo uit Waalwijk laat overheerlijke pancetta’s, insalata’s, pasta’s, salades en andere Italiaanse gerechten zien. Maar hoe gebruiksvriendelijk is de online bestelmodule?

 

Gunfactor

Daarin wilde horecaondernemer Jörgen Petersen een verbeterslag maken. Zijn klanten moeten vooral gemak ervaren als ze willen bestellen. Patrick Krijnen kent hij als klant en goede vriend, als hij hem de opdracht gunt. Jorgen vertelt: “De gunfactor speelt zeker mee. Patrick is een mooi mens. Ik heb altijd goede gesprekken met hem. Daarnaast is hij enorm gedreven en een zeer kundig. Een webshop met bestelmodules vraagt om iemand die technologisch sterk is. Het resultaat is dan ook heel goed geworden. Patrick komt zelf ook met slimme oplossingen om de site nog beter te maken. De verbeteringen hebben geleid tot meer online shoppen, daar ben ik natuurlijk blij mee. Gelukkig, want zo’n investering doe je niet dagelijks.

 

Hoog kennisniveau

Patrick is daarbij een prettig persoon om mee te werken. Een goedlachse, betrouwbare vent die altijd voor je klaar staat. Hij heeft een enorm hoog kennisniveau en is zeer intelligent. Dat betekent dat hij snel denkt, alles kan weerleggen én altijd het laatste woord heeft. Maar hij neemt je mee in de ontwikkelingen, en neemt gas terug als hij ziet dat hij te snel gaat. Dat is belangrijk, want zelf heb ik geen verstand van de technologie.

 

Kijk, een website met online bestelmodules is nooit helemaal zorgeloos. Maar als er iets is, dan staat Patrick direct voor me klaar. Ik beveel hem dan ook aan bij iedereen die website en webshop perfect op orde wil hebben.”

Jörgen Petersen

Il Pranzo Waalwijk

Leon Blank - Blank Advies

Eigenaar van Blank Advies
Wij hebben bij Patrick een nieuwe website laten maken en hebben een SEO abonnement afgenomen. Patrick verdiept zich in de branche waar de kant werkzaa...
Lees meer

Wij hebben bij Patrick een nieuwe website laten maken en hebben een SEO abonnement afgenomen. Patrick verdiept zich in de branche waar de kant werkzaam in is. Als er een deadline is wordt er alles aan gedaan om deze te halen. Patrick heeft een netwerk van ervaren vakmensen waardoor de website naar wens is opgeleverd! Hij is zeker aan te bevelen!

Leon Blank - Blank Advies

Eigenaar van Blank Advies

Uw vraagstuk in professionele handen. Omdat het resultaat telt.

Een onderbouwd advies en duidelijke werkwijzen. Hoe wilt u de volgende stap gaan nemen? Even sparren? Dat kan, laten we een advies gesprek plannen!

Meedenkend

Geen organisatie is gelijk aan die van jou. Wat is haalbaar, wat is schaalbaar? En, wat is verstandig voor de toekomst? Daarin denk ik actief mee.

Efficiënt

Wie mij kent weet dat efficiency top of mind is. Optimale werkprocessen realiseren, ook al impliceert dit herstructurering van bestaande werkwijzen. Kan iets beter? Doen. Je plukt er altijd de vruchten van.

Feedback & advies

Als specialist en adviseur ben ik altijd stand-by en slechts een telefoontje verwijderd voor begeleiding. Korte lijnen, dat is de kracht van een zelfstandig specialist.