Wie is Patrick Krijnen

Groei, schaalvergroting, omzetstijgingen, effectiviteit. Het overkomt je niet, je bewerkstelligt het zelf. Door aan de juiste knoppen te draaien. Aan de technologische marketingknoppen.

Ontmoet Patrick Krijnen.
Jong, slim en dedicated zet hij jouw mensen, en daarmee de organisatie, op scherp.
Neem de volgende stap

Meedenkend, oplossingsgericht, adviserend en creatief.

Jong en ambitieus. Een high potential. Dat is Patrick Krijnen (1997). Verre van een stereotype ICT- en marketingspecialist. Laat je niet misleiden door zijn jonge leeftijd. Zijn hoge intelligentie en autodidactische vaardigheden maken hem een snelle denker en een nog snellere schakelaar. Een jeugdige senior, als het ware.

Digitale innovatie en creatie van oplossingen

Ervaringen en kennis:

Top-down denken zit in zijn systeem. Linken en verbanden zijn in een mum van tijd gelegd. Dat maakt hem uitermate interessant en geschikt voor het ICT en marketingvak anno nu. Juist de ongekende en onuitputtelijke technologische mogelijkheden overziet hij als geen ander.

Daar zit een valkuil in. Er kan zo veel, maar wat wil je als organisatie? Hoeveel groei kun je aan? Hoe mature ben je?

Die vraag is cruciaal. Patrick pakt daar zijn adviesrol in. Want mogelijkheden zijn er te over, maar de haal- en schaalbaarheid van een organisatie moeten er naadloos op aansluiten. Evenals de ambities.

Heb het lef, als je echt stappen wilt maken. Heb het lef als je out of the box durft te denken én hebt het lef om met the next generation toekomstgericht te ondernemen.

Met Patrick Krijnen als gids in de wondere technologische wereld.

(Internationaal) ICT-projectmanager

Kosten besparen, fouten voorkomen en efficiënter werken. Dat is waarom je investeert in ICT-projecten. Kies een ICT-projectmanager die jouw ambities begrijpt en managet.Lees meer »

Online marketingexpert

Online marketing. Broodnodig om commercieel slagvaardig te blijven.  Waar te beginnen? Ga stapsgewijs aan de slag met een expert of bouw samen voort op het fundament dat er al staat.Lees meer »

Web- en appontwikkeling

Webbouw, webshops, vindbaarheid en tracking. De mogelijkheden om je online te profileren én commercieel optimaal te excelleren zijn legio. Kies voor een gedegen plan en besteed het uit aan een deskundige.Lees meer »

Internationaal interimmanager

Internationaal zakendoen is een expertise op zich. Of het nu gaat om een manager op locatie of een manager die marketing- en/of ICT-projecten internationaal uitrolt. Kennis van de internationale (on)geschreven regels is een must.Lees meer »

Kennis & ervaringen

Patrick is ondernemer in hart en nieren. Met ‘bouwen en ontwikkelen’ als zijn grote drijfveren in het leven. Als 9-jarige repareert hij al vakkundig computers. Een jaar later loopt hij rond bij diverse tv-zenders als cameraman en verzorgt hij de editing. Niet verwonderlijk dat Patrick, zodra hij 18 jaar is, richting de Kamer van Koophandel rent en zijn eigen onderneming start. Met innovatie als zijn middle-name en ondernemerschap als zijn passie. Een autodidact die niet bepaald past in het stereotype beeld van een technoloog, maar wat hij bewerkstelligt spreekt tot de verbeelding. Zowel nationaal als internationaal herkennen ondernemers zijn gaven en talenten. Menig project start klein, maar mondt uit in interimopdrachten, managerstaken of zelfs tot posities als interim vicepresident. Daar is vertrouwen voor nodig. Maar zeg nou zelf, dat is uiteindelijk de voorwaarde voor elke samenwerking.